Cei de la Adata Technology au lansat modelul D8000L, o baterie externă cu lanternă încorporată, rezisentă la apă și praf, cu două porturi USB. Mi se pare excelentă pentru cei care pleacă în vacanță cu cortul sau în drumeție de orice fel.

Nu are doar un beculeț precum unele accesorii ieftine, ci o serie de becuri LED integrate care oferă 200 lumeni. Lumina are patru moduri: standard, bliț, bliț lent și urgență. Lumina de la D8000L acoperă o zonă largă și ajunge departe. Mult mai luminos decât flashlight de pe un telefon mobil de exemplu.

Modelul Adata D8000L a fost testat conform standardelor IEC IP54 pentru praf și etanșeitate la apă, având rezistență ridicată împotriva particulelor și a lichidelor. Este, de asemenea, acoperit de materiale rezistente la șoc, rezultând un produs perfect pentru utilizare în orice mediu, acasă, la birou și în deplasări. Partea din spate a modelului D8000L se dovedește a fi foarte utilă, concepută astfel încât consumatorii să poată utiliza orice, de la monede la carduri de credit, pe post de stand de fixare a produsului.

Cu o putere de încărcare de 8000mAh, D8000L are două porturi USB care oferă un total de 2.1A. Utilizatorii pot reîncărca simultan două dispozitive pentru a economisi timp, fiind în siguranță deplină datorită unei rezistențe la șoc și la foc. La fel ca toate bateriile externe ADATA și D8000L utilizează circuite inteligente multi-protecție proiectate pentru a preveni supraîncărcarea, supra-descărcarea, supratensiunea, supratensiunea, supraîncălzirea și scurtcircuitul.

Nu am acum informații despre preț, dar o să actualizez cum aflu ceva.