evoMAG are 40.000 de produse pregătite cu reduceri importante de Black Friday 2015. Vor fi prețuri tăiate cu până la 83%, cele mai mari reduceri fiind la telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, aparate foto-video, software, imprimante și multifuncționale, echipamente de reţelistică, componente pentru PC și nu numai.

evomag black friday 2015
Față de anul trecut, în acest an au adăugat în promoţia Black Friday şi cele mai noi tipuri de produse precum cele din categoria sport și fitness, fashion și electrocasnice mari.

În zona IT vor fi prețuri imbatabile: SSD de la 99 lei, antivirus de la 9 lei, laptopuri de la 499 lei, sisteme PC de la 699 lei, plus alte oferte pe care le veți regăsi pe site-ul evoMAG vineri, 20 noiembrie a.c., începând cu ora 00.00 (joi noaptea).

În acest an Evomag are în ofertă și autoturisme, chiar și o ofertă-surpriză pe care o vor prezenta curând.

Ca și în ediția precendentă de Black Friday, evoMAG nu va limita cantitatea de produse comandate pentru o persoană. În plus,  produsele care vor face parte din oferta de Black Friday vor beneficia de transport gratuit indiferent de oraș, cantitate sau valoare.