F64 pregătește Black Friday 2017 în perioada 17-19 noiembrie, având o campanie specială de redueceri pentru ceic are doresc să achiziționeze echipamentul foto cel mai potrivit. Sub numele „Black Friday pe modul Wishlist“, magazinul foto-video va avea reduceri de până la 60% la sute de produse și pachete dedicate tuturor tipurilor de fotografi, de la cel mai entuziast până la cel mai profesionist.

F64 a pregătit și o surpriză pentru toți cei interesați de discount-urile acordate de Black Friday 2017: oricine poate cumpăra liniștit în perioada 1 – 16 noiembrie, iar dacă produsul achiziționat va fi la reducere, atunci va primi înapoi diferența, sub formă de voucher (în perioada 28-30 noiembrie).

Magazinul online F64 are și câteva sfaturi pentru clienții care vor să se asigure că prind reducerile dorite. Fie că știu deja ce produse vor, fie că așteaptă cele 3 zile de cumpărături, echipa magazinului recomandă crearea din timp a unui cont pe site. Acolo, vor fi introduse datele de livrare pentru a plasa comenzile cât mai rapid în weekendul reducerilor. De asemenea, este foarte util wishlist-ul, unde se pot adăuga din timp produsele dorite și, dacă intră la promoție, se pot cumpăra mai devreme. În plus, toate sfaturile sunt disponibile și pe blogul magazinului care a pregătit 6 pași simpli prin care oricine se poate pregăti de Black Friday.

Pentru cele trei zile dedicate Black Friday, F64 s-a pregătit cu program prelungit atât în online cât și în offline. Astfel, toți clienții vor avea parte de cele mai bune sfaturi și vor putea face cele mai inspirate și informate alegeri. Sâmbătă magazinul este deschis între 09.00 și 19.00, iar duminică va fi între 10.00 și 16.00. De asemenea, livrarea comenzilor plasate online va fi realizată în cel mai scurt timp posibil, fiind suplimentată echipa și programul extins.