Magazinul online Elefant va da startul cumpărăturilor de Black Friday în ziua de 16 noiembrie 2017. Pasionații de cumpărături online vor avea ocazia să achiziționeze produse cu reduceri de până la 90%.

BF 2017 elefant

Printre surprizele acestei ediții se numără voucherele Vodafone în valoare de 100 de euro care vor fi acordate gratuit, dar și automobile Fiat și MiniCooper ce vor putea fi achiziționate cu până la 20% reducere. Tot în oferta de Black Friday va fi prezent și un model Fiat 500 Lounge 60th Anniversary Ediție Specială, cu un discount surpriză.

Categoriile de produse cu care clienții elefant s-au obișnuit includ și ele oferte numeroase. Astfel, utilizatorii vor putea achiziționa de pe elefant.ro carte străină cu prețuri mai bune chiar decât pe Amazon, având posibilitatea de a alege dintr-un catalog cu peste 100.000 de titluri. Totodată, de discounturi de până la 90% vor beneficia și celelalte categorii de produse comercializate în mod obișnuit de elefant.ro: parfumurile, produsele cosmetice, jucăriile, produsele de tip fashion și accesoriile, multe de la branduri renumite precum precum Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego.

Pentru o livrare optimă, elefant sfătuiește cumpărătorii să opteze pentru ridicarea comenzilor dintr-unul dintre cele peste 40 de pick-up point-uri.

Membrii programului de loialitate Elefant Premium, recent lansat, vor avea un beneficiu suplimentar putând folosi punctele acumulate pentru obținerea de vouchere pe care să le consume chiar de Black Friday.

oficialii Elefant spun că au pregătit stocuri suficiente pentru toate categoriile de produse aflate în promoție. Se așteaptă la comenzi a căror valoare cumulată va depăși cu 50% campania de Black Friday din 2016. S-a investit masiv în extinderea rețelei de puncte de livrare, s-a optimizat harta livrărilor și s-a investit în dezvoltarea platformei tehnologice și a canalelor prin care clienții interacționează cu magazinul. Chiar au fost recrutați oameni suplimentar.