La americani este tradiție, la noi un prim experiment. Black Friday este o zi specială cu reduceri pentru comerțul online. Primii care au anunțat azi au fost PCGarage. Apoi eMAG, evomag.ro și koyos.ro. N-am avut timp să parcurg chiar toate ofertele dar am auzit că sunt niște reduceri adevărate de data asta, bani să ai. Produse de 3000 de ron la 1500 și chestii de gen. Scot ceva din comunicatele de presă primite.

 

UPDATE pentru 2013 urmați tag-ul – Black Friday .

 

Black Friday
Black Friday

PCGarage: în perioada 25-27 noiembrie va oferi tuturor clienților reduceri semnificative la toate produsele. Comenzile vor fi onorate în limita stocului disponibil. Detalii despre campanie aici.

 

eMAG.ro și Flanco aduc reduceri de până la 60% la produse IT, electronice, electrocasnice – vineri 25 noiembrie. Stocuri de peste 30.000 de unități la produsele vedetă și reduceri substanțiale la toate celelalte produse din ofertă. Clienţii vor putea achiziţiona frigidere cu numai 499 de lei, maşini de spălat cu 699 de lei, camere foto cu 149 de lei, precum şi televizoare LED şi 3D cu reduceri de până la 50%.

Koyos.ro va oferi peste 100 de produse cu super discount sub numele de cod: “Black Friday”. Va exista pe site o sectiune dedicată “Black Friday”, începe dimineața de la ora 6:00 și se închieie la 23:59.
Produsele markate cu “K” au și livrarea gratuită.

Via Zoso, aflu că și Evomag au reduceri vineri de ora 8 am – începând de la 50%.