Clienţii persoane fizice cu servicii mobile de la Telekom Romania, care vara aceasta vor merge la festivalul de muzică Untold, vor beneficia de 100 GB bonus trafic de date. Ei pot prinde deja atmosfera festivalului folosind secţiunea dedicată Telekom Radio din aplicația oficială Untold.

Prin aplicație veți descoperi muzica preferată a artiştilor din line-up-ul Untold 2017. Este disponibilă atât pentru sistemele de operare iOS, cât și Android.

Pentru activarea bonusului de 100GB, atât clienții prepaid, cât și cei postpaid, trebuie să îşi valideze biletul Untold pe site-ul special al Telekom. Bonusul se poate activa până în 6 august 2017 şi este disponibil timp de 60 de zile de la activare.

De asemenea, clienții pot beneficia de oferta GigaDay, un bonus lunar de 30 GB, la viteze 4G, disponibil clienţilor prepaid, începând de la 5 euro credit. Cu bonusul Gigaday, clienţii prepaid beneficiază de câte 1 GB de net pe zi, pe întreaga perioadă de valabilitate a opţiunii active de 30 zile și se adaugă beneficiilor incluse în opțiunea de bază, astfel că un utilizator al serviciilor prepaid poate beneficia lunar de până la 38 GB de trafic de date național la viteze 4G, în aria de acoperire 4G disponibilă pentru servciile prepaid.