Din 19 februarie, timp de 5 zile, clienții Digi Net beneficiază de o reducere de 50% timp de 6 luni la abonamentul de internet dacă aleg să treacă la un pachet superior, prin site-ul DigiRomania.

Oferta NETUARIE se aplică tuturor abonaților DigiNet la FiberLink 300 și FiberLink 500 care fac upgrade la Fiberlink 500 sau 1000 și nu se cumulează cu alte promoții sau oferte existente.

NETUARIE are surprize și pentru clienții nou veniți în rețeaua Digi. La abonarea online la serviciile de internet fix Fiberlink 300, Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000, noii abonați vor beneficia de aceeași reducere de 50% timp de 6 luni, care se va vedea direct pe factură.

Pentru a beneficia de această promoție, abonații existenți vor avea de parcurs următorii pași: accesează site-ul DigiRomania, secţiunea “Contul meu”, “Serviciile mele”, “Digi Net Fiberlink”, aleg pachetul nou dorit (Fiberlink 500 sau 1000), iar preţul pe care îl vor achita va fi apoi redus cu 50% timp de 6 luni.
Clienții noi vor selecta categoria de servicii INTERNET de pe DigiRomania.ro, își vor alege pachetul de internet (Fiberlink 300, 500 sau 1000) și vor finaliza procesul de comandă.

Pentru toți clienții, campania NETUARIE este valabilă între 19 si 23 februarie și este disponibilă exclusiv online pentru contracte cu durata de 24 de luni, iar toate detaliile pot fi găsite pe site-ul și pe aplicația mobilă Digi Romania.

Operatorul de comunicații electronice convergente Digi| RCS & RDS este liderul pieței pe segmentul serviciilor de internet și date fixe, potrivit datelor făcute publice de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), pentru primul semestru al anului 2019. Digi deține cea mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, cu 5,7 milioane homes passed, în România, și are o cotă de piață de peste 50%.

Conform statisticilor oficiale, în România, traficul mediu lunar pe conexiune a crescut semnificativ în ultimii 2 ani. Un utilizator de internet fix consumă, în medie, pe lună, 27 GB de date, cu 29% mai mult decât în 2017. Potrivit statisticilor ANCOM, circa 30 % dintre conexiunile de internet fix oferă viteze de transfer inferioare vitezei de 100 Mbps.