Acordul de roaming Vodafone – Digi Mobil RCS RDS se încheie în București și Ilfov, iar mesajele trimise clienților arată că această colaborare nu va continua. Am trimis niște întrebări pe tema asta operatorilor și vedem dacă vor fi comentarii oficiale.
Unul dintre cele mai citite articole de pe Computerblog a fost despre acest acord de roaming.

Update 1: acordul este întrerupt doar în București și Ilfov, nu în restul țării.
Update 2: acordul s-a întrerupt deja în orașe în care Digi Mobil spune că are acoperire mai bună, precum Oradea sau Râmnicu Vâlcea. Nu toți clienții sunt de aceeași părere.

Screenshot_2016-03-04-15-55-00

Competitorii lor Orange și Telekom tocmai au semnat un acord de parteneriat, diferit de acesta, dar care le va permite ambelor companii să își consolideze poziția. De aceea mi se pare ciudat că Vodafone și RCS RDS nu au continuat sau extins acest parteneriat.

Mai devreme cei de la Digi Mobil au trimis un comunicat care spune că a crescut acoperirea în București și Ilfov.

Revin imediat cu informații dacă apar noutăți.

Pentru București și Ilfov, clienții RCS & RDS Digi Mobil vor trebui să selecteze rețeaua 3G/4G pentru a nu avea probleme de conectivitate. Sunt câteva detalii pe tema asta în Go4IT.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!