Exact cum anticipam, iPhone 7 și 7 Plus pot fi precomandate la Orange de astăzi, iar livrarea este tot din 23 septembrie. Dar Orange a comunicat oficial și prețul iPhone 7 și iPhone 7 Plus, inclusiv ofertele cu abonament.

pretul-iphone-7-si-7-plus-la-orange

Deja știm detaliile tehnice și toate versiunile iPhone 7.

Clienții care aleg rețeaua Orange prin portarea numărului se vor bucura de iPhone 7 32 GB la 0 euro cu Orange Me 42, prin programul Buy-Back pentru iPhone. Abonamentul include minute și SMS naționale nelimitat, 12 GB trafic de internet național, 6 GB anual în roaming, 600 minute internaționale, 2000 minute sau SMS anuale în roaming.

Oferta este disponibilă și pentru clienții business cu abonamentele Orange Pro și Orange Business Group la prețuri ce pornesc de la 659 euro pentru iPhone 7 32 GB.

Clienții care activează sau reînnoiesc un abonament de voce mai mare de 14 euro sau unul de date mai mare de 12 euro din oferta curentă pe o perioadă de 24 luni beneficiază de internet nelimitat în fiecare weekend pe toată perioada contractuală.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!