Clienții Cosmote care utilizează cartela MTV Mobile primesc de-acum înainte mai mult trafic de date cu o nouă extraopțiune botezată MTV 7x. Pentru doar 5 euro credit, utilizatorii primesc 120 minute naționale/internaționale sau SMS-uri naționale, 2.000 de minute și SMS-uri către Cosmote și Romtelecom și 350 MB trafic de date.

MTV_Mobile_logo

Minutele internaționale pot fi utilizate către rețele fixe și mobile din Statele Unite ale Americii, Canada și Israel și rețele fixe din Uniunea Europeană. Mai mult, noua extraopțiune include, de asemenea, acces gratuit la o sursă importantă de divertisment, aplicația MTV Under the Thumb și promoțional trafic de date gratuit pentru streaming-ul conținutului video din aplicație, 500 de ore de Video on Demand pentru cele mai tari producții MTV (precum Jackass, Pimp My Ride, South Park, Cribs, Geordie Shore, Catfish, Awkward, Ridiculousness și multe altele), dar și acces la 2 canale cu conținut liniar, MTV Hits și MTV Dance. Accesul în aplicație se face pe bază de cont care oferă posibilitatea de a naviga prin conținutul disponibil. MTV Under The Thumb este disponibilă în App Store și Google Play Store.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!