Digi Mobil, operatorul de telefonie mobilă al RCS RDS, are un concurs care oferă reducere de 100%, timp de 12 luni, la plata abonamentului contractat, pentru 500 de clienți. Au ca premiu și câte 1 smartphone 4G Lenovo Vibe S1 Lite în fiecare zi, pînă la 31 august 2016.
rcs rds digi mobil 4g

Vor participa automat la tragerea la sorți toți clienții care se abonează sau reînnoiesc abonamentul pe durata campaniei, doar la pachetele de servicii Optim 2, 3, 5, Nelimitat sau Avantaj 2, 3, 5, iar activarea se face pe o perioadă de 24 de luni.

Pe durata campaniei “Primești un an cu suspendare”, vor avea loc șase extrageri, organizate săptămânal, în urma cărora vor fi desemnați pe rând cei 500 de câștigători care vor primi reducere de 100% la plata abonamentului contractat și 43 de norocoși care vor intra în posesia smartphone-urilor Lenovo Vibe S1 Lite, oferite de Digi Mobil.

Câştigătorii tragerii la sorţi vor fi anunţaţi telefonic de către reprezenanții companiei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!