Așa cum vă scriam ieri, roamingul de date mobile între RCS RDS Digi Mobil și Vodafone nu mai este gratuit începând cu 01 aprilie 2016. Așa că  RCS & RDS a lansat două opţiuni pentru serviciul de date în roaming naţional, care vor putea fi activate la cerere de toţi clienţii Digi Mobil, persoane fizice şi juridice, care deţin (sau vor contracta ulterior) pachete active de telefonie mobilă ce includ internet mobil.
Update 1: utilizatorii care nu activează opțiunile, nu vor putea accesa roamingul de date mobile pe Vodafone.

Roaming RCS RDS Vodafone
Roaming RCS RDS Vodafone

1. Opţiunea 100 MB , adică traficul care e gratis pînă acum în roaming național, va avea un preț de 1,7 euro (TVA inclus).
2. Opţiunea +150 MB, care suplimentează cu 150 MB traficul de date în roaming naţional, va avea un preț tot de 1,7 euro (TVA inclus).
Cea de-a doua poate fi activată oricând în cursul unei luni, dar numai după activarea Opţiunii 100 MB, indiferent dacă prima cotă a fost sau nu consumată.

Utilizatorii Digi Mobil pot activa Opţiunile 100 MB şi +150 MB la numărul *111# (USSD), parcurgând paşii indicaţi în mesajul de pe telefon. Opţiunile sunt valabile o lună calendaristică, rămân active doar în luna în care au fost activate şi se facturează în abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat.

ads