RCS RDS oferă în perioada următoare 50% discount pe 6 luni pentru clienții corporate care aleg abonamente cu portarea în rețeaua Digi Mobil.

Digi Business, divizia B2B a Grupului Digi | RCS & RDS, a lansat astăzi o campanie adresată clienților persoane juridice. Astfel, utilizatorii care își portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil și contracteză unul sau mai multe abonamente “Digi Mobil Business Nelimitat” beneficiază de 50% reducere a valorii abonamentului timp de 6 luni. Prețul integral al serviciului de telefonie și date mobile variază în funcție de numărul de abonamente contractate după cum urmează: 3,3 EUR + TVA (pentru 1-5 abonamente), 2,9 EUR + TVA (pentru 6-19 abonamente), 2,5 EUR + TVA (pentru mai mult de 20 de abonamente). Abonamentele includ minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, mii de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, trafic nelimitat de internet. Oferta este disponibilă până la data de 16 decembrie 2019 și se aplică abonamentelor contractate pentru o perioadă de 24 de luni.

Campania se derulează în magazinele Digi și prin intermediul reprezentanților de vânzări Digi Business. Mai multe informații despre serviciile oferite de Digi Business găsiți pe https://www.digiromania.ro/business.

Rețeaua Digi Mobil este liderul ultimilor ani al serviciului local de portabilitate, în cei 11 ani de existență ai serviciului în România, potrivit statisticilor comunicate de ANCOM. Cu 1.933.960 numere de telefonie mobilă portate, rețeaua Digi Mobil se menține ca principală destinație de portare.