Reţeaua Digi Mobil a RCS RDS acoperă acum peste 98% din teritoriul Bucureştiului şi al judeţului Ilfov cu tehnologie 3G, precum și 89% în Bucureşti și 30% în Ilfov, pentru rețeaua 4G. Evident, sunt datele comunicate oficial de operator și vorbim doar despre exterior, nu de interiorul clădirilor.

umbrela

Acoperirea reţelei 3G Digi Mobil a crescut în perioada 2015-2016 cu 10%, ajungând la peste 94% din populaţie la nivelul țării. Compania va continua să investească accelerat în dezvoltarea reţelelor 3G şi 4G în cât mai multe localităţi, atât pentru acoperirea de exterior cât şi de interior, astfel încât de serviciile mobile să beneficieze din ce în ce mai mulţi utilizatori. Numărul mare de clienţi pe care Digi Mobil i-a atras în ultimul an vine să confirme că reţeaua companiei este stabilă, de încredere şi că pachetele comerciale sunt concepute să răspundă cerinţelor şi nevoilor de comunicare ale clienţilor.

Deocamdată nu am alte informații. Voi ați observat o acoperire mai bună măcar în București?

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!