Digi Mobil al RCS & RDS a oferi servicii 4G în 25 de orașe din țară după ce a semnat un acord pentru licența 4G în bandă de 2600 Mhz (TDD) deținută de firma 2K Telecom a (fratelui) lui Sebastian Ghiță. Digi Mobil va implementa pentru început tehnologia care permite viteze de transfer de până la 150 Mbps.
4g rcs rds digi mobil

RCS & RDS promite că până la finalul lunii septembrie, clienții Digi Mobil din 12 orașe vor avea tehnologie 4G: București, Cluj, Timișoara, Brașov, Oradea, Craiova, Constanța, Iași, Arad, Sibiu, Pitești și Ploiești. Apoi 4G va ajunge în Galați, Brăila, Baia Mare, Târgu Mureș, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Reșița, Slatina, Hunedoara, Vaslui, Alexandria. În același timp, compania va continuă să își dezvolte rețeaua de comunicații mobile pentru a avea acoperire 3 G și 4G la nivel național.

Atenție, veți avea nevoie de SIM nou, mai mult ca sigur, pentru servicii 4G. O să revin cu detalii pe tema asta.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Tehnologia 4G va fi disponibilă în pachetele Digi Mobil începând cu sfârșitul lunii septembrie când compania va introduce în oferta sa comercială și terminale compatibile 4G (LTE TDD în bandă 38 LTE TD 2600). Clienții Digi Mobil vor putea naviga mai rapid pe internet, vor putea descărcă aplicații, muzică, iar streaming-ul video sau încărcarea fișierelor de mari dimensiuni se vor realiză într-un într-un mod mult mai rapid.

Nouă licență a companiei în bandă de 2600 Mhz (TDD) a fost dobândită în urma unui proces de cesiune dintre 2K Telecom și RCS & RDS, cu acordul Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!