UPC România a lansat azi la nivel naţional platforma Horizon și noul mediabox care oferă o experiență de televiziune complet nouă. Vorbim de ceea ce își dorește fiecare utilizator, respectiv înregistrare și replay pentru filme, meciuri și emisiuni, chiar 7 zile după difuzare, dar și acces la aplicații.

upc-horizon

Horizon dispune acum de un portal de aplicaţii în care vor regăsi cele mai populare și îndrăgite aplicații pentru toată familia printre care: Cinemagia, Euronews sau Vimeo, prin intermediul cărora clienţii au acces oricând la videoclipuri și informații de ultimă oră. Fiind o platformă deschisă, UPC va introduce în permanenţă aplicaţii noi, atât locale cât şi internaţionale, de notorietate. De asemenea, UPC va pune la dispoziţia dezvoltatorilor locali instrumentele necesare pentru a crea noi aplicaţii.

Horizon este un mediabox HD, acesta devenind principalul echipament pe care UPC îl va oferi clienţilor – sper să îl testez în curând. Până la finalul anului, toţi clienţii care au Horizon se pot bucura de promoţia UPC: la orice bilet de cinema cumpărat din aplicaţia Cinemagia, în oricare din zilele săptămânii în cinematografele înscrise în program, clienţii beneficiază de al doilea bilet gratuit.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!