UPC România a lansat azi la nivel naţional platforma Horizon și noul mediabox care oferă o experiență de televiziune complet nouă. Vorbim de ceea ce își dorește fiecare utilizator, respectiv înregistrare și replay pentru filme, meciuri și emisiuni, chiar 7 zile după difuzare, dar și acces la aplicații.

upc-horizon

Horizon dispune acum de un portal de aplicaţii în care vor regăsi cele mai populare și îndrăgite aplicații pentru toată familia printre care: Cinemagia, Euronews sau Vimeo, prin intermediul cărora clienţii au acces oricând la videoclipuri și informații de ultimă oră. Fiind o platformă deschisă, UPC va introduce în permanenţă aplicaţii noi, atât locale cât şi internaţionale, de notorietate. De asemenea, UPC va pune la dispoziţia dezvoltatorilor locali instrumentele necesare pentru a crea noi aplicaţii.

Horizon este un mediabox HD, acesta devenind principalul echipament pe care UPC îl va oferi clienţilor – sper să îl testez în curând. Până la finalul anului, toţi clienţii care au Horizon se pot bucura de promoţia UPC: la orice bilet de cinema cumpărat din aplicaţia Cinemagia, în oricare din zilele săptămânii în cinematografele înscrise în program, clienţii beneficiază de al doilea bilet gratuit.