Abonații Vodafone România pot alege aplicațiile favorite în care smartphone-ul lor nu consumă trafic de net, în funcție de oferta disponibilă. Noile abonamente încep de la 9 euro pe lună, dar pentru a beneficia și de roaming, trebuie să alegeți unul de peste 11 euro.

Foto: © Tero Vesalainen | Dreamstime

 

Noul portofoliu oferă acces la aplicațiile preferate fără consum de trafic de date, folosind o nouă opțiune disponibilă pentru toate abonamentele, care oferă acces la aplicațiile favorite de navigare. Pe lângă opțiunile existente, care includ cele mai populare aplicații de social media, de streaming video și de muzică, clienții noi și cei existenți au la dispoziție o opțiune nouă, care oferă acces la cele mai populare aplicații pentru hărți și navigare în trafic fără a consuma date din abonament. Această opțiune va fi disponibilă începând din 5 decembrie.

În portofoliile precedente, aplicațiile specifice erau alocate anumitor tipuri de abonamente. Ca noutate, clienții pot acum să aleagă tipul de aplicații pe care doresc să le utilizeze fără a consuma date din abonament, această posibilitate fiind valabilă pentru toate abonamentele.

Abonamente pentru familie

Noul portofoliu de abonamente Vodafone România include pachete special concepute pentru familii. Clienții pot alege acum dintr-o gamă mai largă de pachete, care includ fie două, fie trei abonamente adaptate, cu valoare îmbunătățită pe partea de bonusuri de date și telefoanele. De exemplu, un pachet de familie pentru doi membri, în valoare de 14 euro, constă într-un abonament cu 5 GB și acces la două dintre cele patru categorii de aplicații favorite care nu consumă traficul de date inclus și un abonament cu 3 GB trafic de date. Acest pachet include de asemenea, ca beneficiu pentru ambii membri ai familiei, un număr nelimitat de minute de convorbiri în orice rețea. Pentru un pachet de familie în valoare de 30 de euro, clienții Vodafone România beneficiază de trei abonamente incluse și de un sistem de rate flexibile pentru achiziția unui smartphone.

Mai multe detalii despre portofoliul actualizat de abonamente sunt disponibile pe site-ul operatorului, în secțiunea dedicată. Noul motto al campaniei de Sărbători este „Smartphone-ul tau e mai deștept în Supernet 4.5G”.