Telekom Romania anunţă noua ofertă de vară la abonamente, includ HBO, Cinemax şi HBO GO incluse în abonamentele de Internet TV şi mobil, dar și altele. Oferta continuă campania #Netliberare.

Credit foto: © Wavebreakmedia Ltd | Dreamstime.com – phone

Serviciul Internet TV este disponibil începând de la 5 euro / lună (TVA inclus), achiziționat într-un pachet promoțional împreună cu serviciul de Internet. Clienţii care achiziţionează pachetele promoţionale de servicii fixe cu Internet TV beneficiază gratuit, pe toată durata contractuală (24 luni), de pachetul suplimentar MAXPAK şi acces la serviciul HBO GO, unde pot urmări filmele şi serialele preferate, cum ar fi noul sezon Urzeala Tronurilor.

Totodată, canalele HBO sunt disponibile şi online, pe telekomtv.ro şi pe mobil, cu aplicaţia Telekom TV. Cu serviciul Internet TV şi funcționalitățile avansate oferite de acesta (Pauză și Continuare, Program de la Început şi Arhivă TV), iubitorii serialului Urzeala Tronurilor vor putea să oprească și să pornească serialul preferat în funcţie de disponibilitatea lor sau să îl vadă de la început.

Un alt beneficiu al noii oferte se adresează clienţilor care achiziţionează un abonament de mobil şi care au deja servicii fixe de la Telekom. Astfel, ei pot beneficia de abonamente de mobil la tarife promoționale începând cu 5 euro / lună (TVA inclus), reducere promoţională de 100% pentru opţiunea 50 GB trafic de date pentru video streaming în aplicația mobilă Telekom TV, care oferă utilizatorilor acces la canalul HBO direct pe mobil şi, astfel, posibilitatea de a urmări oriunde şi oricând noul sezon Urzeala Tronurilor, bonus MAXPAK şi acces la HBO GO pe toată durata contractuală iniţială de 24 luni. De exemplu, la achiziţionarea abonamentului Mobil 7, pe lângă reducerea promoţională de 100% din preţul opţiunii de Video Streaming cu 50 GB disponibili în aplicaţia Telekom TV şi bonusul, oferta include şi 3 GB trafic de date 4G lunar şi minute naţionale nelimitate.

De asemenea, clienţii care nu dețin servicii fixe de la Telekom pot beneficia de oferta MAXPAK şi acces la HBO GO la activarea sau reînnoirea contractului de servicii mobile, plus trafic de date 4G şi reducerea promoţională de 100% din preţul opţiunii de Video Streaming care oferă 50 GB trafic de date pentru Video Streaming.