La scurt timp după ce au anunțat noile abonamente, cei de la Orange lansează azi noile opţiuni PrePay, care sărbătoresc prietenia cu internet bonus.

ID 33287875 © Lenutaidi | Dreamstime.com

Sursa foto: © Lenutaidi | Dreamstime.com

Orange a anunțat astăzi oficial noua ofertă PrePay, cu opţiuni care răspund nevoii clienţilor de a fi mereu conectaţi, oferind mai mult internet mobil, dar şi libertatea de a face cadou bonusuri celor dragi. Clienţii Orange care activează orice opţiune PrePay de minim 6 euro credit din contul My Orange vor fi automat recompensaţi cu 50GB internet bonus şi au posibilitatea să acorde acelaşi bonus oricărui alt prieten care este client Orange PrePay. Utilizatorii care aleg să activeze una din noile opţiuni PrePay de minim 6 euro prin altă metodă decât cea online se vor bucura de 30GB.

Bonusurile de internet devin disponibile imediat după activarea unei opţiuni şi pot fi folosite 30 de zile de la activare. Oferta PrePay aduce beneficii suplimentare şi celor care îşi doresc mai multe resurse în roaming. Astfel, aceştia pot opta pentru o nouă opţiune de 12 euro credit, care oferă, pe lângă resurse în roaming SEE, şi beneficii disponibile în alte 6 ţări: Australia, China, Elveţia, Israel, Moldova şi SUA. În plus, opţiunea de 10 euro credit se poate activa acum exclusiv online din contul My Orange.

Cu programul de loialitate PrePay Bonus, clienții companiei primesc bonus credit la fiecare reîncărcare a cartelei de minimum 6 euro credit. În plus, primesc și reduceri la telefoane prin Orange Phone Credit. Toate acestea fără să fie condiționați de contract. Mai mult, atunci când își reîncarcă online cartela PrePay, vor primi de-acum beneficii duble. Cu opțiunile Orange Young își pot personaliza oferta cu minute, SMS-uri sau trafic de internet. În plus, pot configura oricând o nouă opțiune astfel încât să se bucure mereu de cartela PrePay. Iar toate astea se fac direct online.

Clienţii Orange PrePay cu vechime de minimum un an în reţea au şi mai multe motive să aleagă unul din noile abonamente Orange. Cei care aleg să migreze de la PrePay la abonament vor beneficia de reduceri suplimentare la cumpărarea unui nou telefon.