De astăzi doar anunțul că pe 22 septmebrie începe precomanda iPhone 8 și iPhone 8 Plus în România, cel puțin la principalii operatori telecom. Eu nu vă relatez despre oferte pe piața gri, unde puteți cumpăra telefonul fără să aveți garanție sau service oficial.

iphone 8  si 8 plus oficial

Pre-înregistrarea pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus va fi deschisă până pe 21 septembrie 2017, ora 23:59. Telefoanele vor fi livrate utilizatorilor începând din 29 septembrie, se pare. Deocamdată telefonul apare „Coming soon”, așa că nu avem prețurile oficiale pentru România. Din această cauză, nu avem încă prețurile oficiale de vânzare pe piața din România. Sunt curios dacă vor fi diferite cu mult de cele anunțate deja.

Pe piața gri, prețul iPhone 8 era de 3.700 lei pentru varianta 64GB, iar iPhone 8 Plus are un preț de 4.200 de lei în varianta de 64GB. Dacă vă gândiți la mai mult spațiu, iPhone 8 de 256GB costă 4.500 de lei, iar iPhone 8 Plus de 256GB costă 5.000 de lei. Nefiind un canal oficial, vă puteți trezi cu refuz la reparațiile pe garanție sau cu imposibilitatea de a repara telefonul la un service autorizat. Doar terminalele aduse pe canale oficiale beneficiază de protecțiile legale. De asemenea, de văzut dacă se pot returna telefoanele atunci când sunt cumpărate pe piața gri. De obicei și prețurile în acest caz sunt mult mai mari decât în variantele oficiale.

ads

Unde găsiți informații oficiale:
– pe site-ul Orange;
– pe site-ul Vodafone;
– Telekom anunță precomanda pe site din 22 septembrie.

Posibil și la Telekom, dar nu există încă. Am să actualizez imediat ce apare.

La fel și în cazul eMag, unde telefonul apare că va fi lansat în curând, fără alte detalii.

Am să actualizez acest articol imediat ce apar oficial prețul iPhone 8 și prețul iPhone 8 Plus la operatorii telecom. De asemenea, am să revin cu detalii privind ofertele la abonament și dacă există bonusuri și cadouri pentru cei care vor să treacă la cea mai nouă versiune a telefoanelor Apple.

Actualizez acest articol…