RCS RDS schimbă iar oferta de telefonie fixă și mobilă, au tăiat prețurile și mai mult. Ei spun că tehnologiile VoIP schimbă ofertele și în telefonia fixă, dar și pe cea mobilă, iar reglementarea pe tarife de interconectare permite acum oferirea de servicii mai ieftine.
RCS RDS

Abonamentul de bază rămâne de cel de 2 euro + TVA, 3 cenți pe minut în orice rețea mobilă, culmea este că va scădea la 2 cenți pe minut din septembrie. Iar pe viitor vor ajunge chiar la 1 cent pe minut.

Există patru tipuri de abonamente, revin cu detalii. La cel fix se poate 1 euro pe lună – acces nelimitat în orice număr RCS fix sau mobil.

Prețul de interconectare rămâne principala piedică în calea oferirii unor prețuri mai mici, spune oficialul RCS & RDS.

Operatorul spune că are 320.000 de conexiuni de modem USB de date, adică 30% din piață. Digi Sport și Digi 24HD pot fi accesate pe telefoane mobile gratuit pentru clienții RCS&RDS.

RCS vrea 4G

RCS & RDS vrea să ofere servicii 4G (LTE) în România, spun oficialii companiei. Compania vrea să furnizeze servicii de broadband mobil la cea mai bună calitate. De asemenea, RCS&RDS vorbește de exemple în care operatorii care nu aveau licență pe 900MHz au primit spectru cu ajutorul autorității de reglementării.