Utilizatorii rețelelor sociale sunt invitați să promoveze afacerile mici folosind hastag-ul #FanAfaceriMici. Telekom Romania va promova pe paginile sale de socializare 20 de afaceri propuse de români.

telekom FanAfaceriMici

Telekom Romania invită românii să își unească forțele, astfel încât să ajute micile afaceri să-și repornească activitatea. Perioada aceasta marcată de incertitudini a fost foarte dificilă pentru toate afacerile, indiferent de dimensiunile lor, iar firmele locale s-au văzut nevoite să-și întrerupă activitatea sau să găsească noi modalități prin care să o continue. Întregul context ne-a ajutat să înțelegem, mai bine ca oricând, faptul că, prin acțiuni comune, reușim să depășim orice provocare. Acesta este motivul pentru care Telekom nu doar că oferă sprijin real afacerilor mici, prin campanii media gratuite, dar invită și permite tuturor românilor și firmelor să ia parte la aceste initiative, arătându-și solidaritatea și susținerea față de comunitate.

Astfel, Telekom Romania continuă să țină România conectată și să sprijine mediul de afaceri autohton alături de toți românii care își doresc să se implice, prin intermediul campaniei #FanAfaceriMici. Campania este o extensie a inițiativei de susținere a businessurilor românești, pachetul “Continuitatea Afacerii”, pe care Telekom Romania l-a lansat în luna martie, prin intermediul căruia oferea cu reducere de 100%, conectivitate mobilă nelimitată, voce și net 4G, securitatea dispozitivelor cu licențe Norton Security Online, iar pentru susținerea colaborării la distanță prin audio și/sau videoconferințe punea la dispoziție soluțiile Microsoft Teams și Cisco Webex.

Prin aderarea la inițiativa #FanAfaceriMici, românii își pot manifesta dorința de a susține afacerile lor preferate, pentru că sunt fani ai acestora și se regăsesc în spiritul promovat de această campanie. #FanAfaceriMici este o inițiativă care oferă românilor șansa de a face diferența, prin acțiuni simple, dar de impact, precum postări în social media: cumpărați de la ei cât mai des și arătați-le dragostea pentru ei online.