Utilizatorii noilor abonamente din portofoliul Vodafone România (sau cei care le reînnoiesc) beneficiază de acces nelimitat și gratuit la social media pe toată perioada contractuală de 24 de luni și de trafic de internet nelimitat național gratuit pentru primele trei luni.

Vodafone_Romania_isi_extinde_acoperirea_la9

Oferta se aplică pentru traficul efectuat în cadrul aplicațiilor Facebook, Whatsapp, Messenger, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+, Pinterest. Beneficiile sunt valabile pentru clienții persoane fizice care semnează contracte noi sau de reînnoire pe o perioadă de doi ani pentru abonamente începând de la RED 14, care includ minute/SMS-uri naționale și minute internaționale pe fix nelimitate, 300 de minute internaționale pe mobil, 2 GB, minute nelimitate cu cinci numere preferate din Vodafone Italia sau Spania, 50 de minute în roaming și 100 MB în roaming.

Portofoliul Vodafone România include și un nou pachet comercial promoțional destinat familiilor, Super RED TRIO, format din două abonamente de voce cu smartphone-uri și un al treilea care poate fi de voce, cu sau fără telefon, ori de date cu tabletă. Costul acestuia este de 29 sau de 39 de euro lunar, în funcție de beneficiile incluse.

ads