Vodafone are acum o ofertă sub slogalul “Bye-bye Wi-Fi”, care aduce acces nelimitat la Internet atât în țară, cât și în roaming.
Este pentru clienții care cumpără sau reînnoirea abonamentele Super Red, Red și Smart.

dreamstime_s_24161710
Credit foto: © Thomas Dutour | Dreamstime.com – Vodafone cab

În funcție de abonament se primesc două sau trei luni de Internet gratuit. Opțiunea necesară se numește chiar Bye Bye WiFi. Ea este oferită gratuit în primele luni, iar apoi este cu plată, în funcție de abonamentul dorit sau reînnoit.
Ca exemplu, pentru abonamentele Smart, opțiunea aduce 2GB de date, iar după lunile gratuite, aceasta va costa 3 euro.

Pentru abonamentele RED, clienții primesc și minute și date duble, în roaming. Sunt 5GB gratuit pe lună, iar după două luni de gratuitate va costa 5 euro.

Pentru abonamentele Super RED, opțiunea gratuită Bye Bye WiFi este trei luni de la activare, cu 5GB și același preț ulterior. Mai sunt timp de zece zile din primele trei luni de la activare cu roaming gratuit de date în Uniunea Europeană, Turcia, Albania, Elveția, Gibraltar, Insulele Reunion, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Opțiunea poate fi dezactivată oricând.

Clienții pot opta și pentru terminale la prețul de zero euro – Vodafone Smart Speed 6 pentru Super RED Duo 19, Samsung Galaxy J1 (2016) pentru Super RED Duo 25 și Samsung Galaxy J5 pentru Super RED Duo 35.