In urma evenimentului și a anunțului făcut azi de Orange, operatorul Vodafone vine cu o serie de precizări oficiale. Compania promite că prioritatea sa este să ofere cea mai bună experiență de internet pentru utilizatorii de smartphone. Vodafone amintește recenta lansare a ofertei Supernet, care oferă viteze de 43,2 Mbps pentru 95% din populația României.

vodafone supernet

Oficialii Vodafone spun că rețeaua companiei permite de asemenea viteze de 300Mbps cu tehnologia 4G+.
Supernet este o tehnologie specială care asigură viteze ridicate de dowload și upload, stabilitate crescută și de asemenea include o tehnologie protecție completă (UltraSpeed, XStream, MaxProtect și SecurityPro 2.0).
Rețeaua 4G Vodafone acoperă în prezent 81% din populația urbană și 45% din populația totală a României. Mai mult, rețeaua 4G a Vodafone România acoperă, din iulie, 100% din populația celor mai importante 20 de orașe și zone metropolitan din țara și este într-o permanență extindere.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Utilizatorii Vodafone se bucură din august de acoperire 4G în cele mai importante stații de metrou din București.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!