Vodafone a anunțat modificarea ofertei business, abonamentele pentru companii rămân sub brandul Business Profiles, dar au acum minute, SMS-uri și trafic de date mobile incluse și în roaming. Clienții business, noi și existenți, care optează pentru orice abonament RED se pot bucura și în roaming de aceeași experiență în 45 de țări. Minutele de roaming pot fi utilizate și pentru apeluri internaționale fără costuri suplimentare.

 

 

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

red businessClienții care călătoresc în străinătate și folosesc unul dintre noile pachete RED Extra (29 Euro/luna), RED (45 Euro/ luna) și RED Top (75 Euro/luna), beneficiază, gratuit, de apeluri nelimitate primite în roaming, dacă se află în una din cele 45 de țări partenere.

Există și două abonamente noi: RED Start și White Top. Noul RED Start oferă, pentru 23 euro/lună, apeluri și SMS-uri naționale nelimitate, 250 de minute internaționale și 400 de minute în roaming, precum și 750 MB trafic de date național, alături de 250 MB trafic de date în roaming.

Pachetul White Top oferă convorbiri și SMS-uri nelimitate în rețea, 300 de minute în orice rețea națională și către rețelele internaționale fixe și mobile, și 750 MB trafic de date, pentru 20 euro/lună.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!