Vodafone a anunțat azi oferta de Sărbători, reduceri pentru abonați cu beneficii crescute și telefoane la prețuri speciale. Există o ofertă și pentru clienții business. Telefoanele la ofertă sunt Samsung Galaxy Trend, HTC Desire 500 sau Nokia Lumia 625. Să le luăm pe rând.
vodafone - sarbatori

Utilizatorii care încheie sau reînnoiesc abonamente care pornesc de la Easy 7 sau gama Smart primesc, bonus, 2014 minute / SMS-uri naționale și 2014 MB trafic de date. De asemenea, și noii abonați RED beneficiază de un bonus de 2014 MB trafic de date, valabil timp de 12 luni. Bonusul se acordă utilizatorilor care semnează un contract pe o durată de doi ani și consumă beneficiile incluse în fiecare abonament, iar minutele se pot utiliza în orice rețea națională fixă și mobilă. Și clienții serviciilor de business care optează pentru un abonament tip consumer beneficiază de același bonus.

Vodafone Familia este disponibil pentru două noi abonamente: RED 15 și RED 20. Pentru a beneficia de noile abonamente utilizatorii trebuie să aibă cel puțin două abonamente RED. Abonații RED 20 pot opta pentru smartphone-ul Samsung GALAXY Trend, la un preț de 19 euro. Abonatii RED 29 pot beneficia de doua smartphone-uri performante, la preturi de doar 1 euro: HTC Desire 500 și Nokia Lumia 625.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!