Vodafone a lansat azi abonamentul€“ Red 19, care include minute naționale și SMS-uri nelimitate, dar și 1GB de date mobile. Acum toate abonamentele Red au acces la serviciile 4G. Noul abonament nu are minute de roaming incluse, dar Red 25 are și minute internaționale și minute de roaming incluse. Cei care aleg un abonament Red au acces și la telefoane mobile la prețuri speciale.

Vodafone-android-1

Sursa foto.

Abonamentul Red 19 permite achiziționarea unui terminal Vodafone Smart 4 Turbo la prețul de 1 Euro (TVA inclus) sau Samsung Galaxy Express 2 la prețul de 49 euro. Cu abonamentul Red 39 clienții Vodafone pot achiziționa 2 noi smartphone-uri: HTC One Mini 2 la prețul de 29 euro sau Huawei Ascend P7 la prețul de 1 euro.

Vodafone continuă să ofere clienților săi posibilitatea de a testa internetul nelimitat pentru o perioadă de 3 luni pentru clienții RED. Oferta “€Net fără limite” se activează de către utilizatori printr-un apel la *100#.

Abonații Vodafone au acces și la cele peste 35 de aplicații mobile dezvoltate și susținute de Vodafone România. Aplicațiile powered by Vodafone au ajuns deja la peste 3.500.000 de descărcări, pe smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android, iOS și Windows Phone.

vodafone red minute