Compania japoneză a anunțat azi noua ediție limitată a căștilor Sony WH-1000XM4 în varianta de culoare Silent White, cu aceeași tehnologie de anulare a zgomotului. Lansarea noii versiuni de culoare coincide cu aniversarea Sony cu numărul 75, care va fi sărbătorită în luna mai.

Sony WH-1000XM4

O nouă versiune albă

Noua versiune de culoare, varianta albă, a fost proiectată special pentru a exprima conceptul de liniște și seninătate. O cantitate limitată de unități WH-1000XM4 Silent White va fi disponibilă în Europa în perioada mai-august 2021. Stratul superior al căștilor WH-1000XM4 Silent White are un finisaj perlat. Cu un strat suplimentar de vopsea față de variantele standard negru și argintiu, căștile sunt  mai rezistente la pete. Își păstrează pentru mai mult timp culoarea albă de înaltă calitate. În plus, toate accesoriile sunt disponibile în aceeași nuanță, astfel încât husa de transport și cablurile se potrivesc perfect cu nuanța albă, elegantă a căștilor.

Versiunile WH-1000XM4 în variantele de culoare culoare negru și argintiu au fost lansate anul trecut. Noua ediție Sony WH-1000XM4 Silent White oferă cea mai bună performanță de anulare a zgomotului. Reduce sunetele de frecvență medie și înaltă. Acest lucru este realizat cu ajutorul Procesorului HD de anulare a zgomotului QN1. Acesta include tehnologie Dual Noise Sensor, care dispune de un nou algoritm. În plus au un nou sistem Bluetooth SoC (System on Chip). Acesta adaptează în timp real experiența de audiție la zgomotul din jur, la genul de muzică ascultat și la caracteristicile acustice. Utilizează tehnologia DSEE Extreme cu Edge-AI. Astfel restaurează precis materialul audio care se pierde prin compresie digitală. Oferă un sunet de înaltă fidelitate analizând muzica în timp real pentru a crea o experiență de audiție mai bogată și completă.

Ediția limitată Sony WH-1000XM4 Silent White va avea un preț de aproximativ de 2.100 de lei și va fi disponibilă începând cu luna mai a acestui an.