Samsung Electronics a prezentat noile game Neo QLED, MICRO LED și Samsung OLED, alături de o varietate de produse și accesorii. Gama din acest an cuprinde produse avansate și inovatoare, care integrează opțiuni de conectivitate îmbunătățite și experiențe personalizate.

televizoare Samsung Neo QLED

Anul acesta Samsung face încă un pas înainte pentru a simplifica viața de zi cu zi a consumatorilor, printr-o integrare perfectă a mai multor dispozitive în întregul său ecosistem, cu ajutorul platformei sale – SmartThings. Astfel, portofoliul larg de produse și opțiuni oferite de Samsung ajută utilizatorii să-și construiască propriile experiențe personalizate cu dispozitivele pe care le folosesc în fiecare zi, datorită unor tehnologii mult mai intuitive.

Televizoare Samsung Neo QLED

Cea mai recentă gamă de televizoare Samsung Neo QLED 8K și 4K le oferă consumatorilor opțiuni premium. Calitatea imaginii Neo QLED datorată Quantum Mini LED, este optimizată de procesorul avansat Neural Quantum, care susține procesarea în 14 biți și procesul de AI Upscaling. În plus, calitatea imaginii este susținută de caracteristici precum Shape Adaptive Light Control (controlul precis al luminii, contrast precis) și Real Depth Enhancer Pro (AI detectează zonele pe care se concentrează ochii și îmbunătățește profunzimea imaginii) – cele două conferă senzația unei imagini aproape tridimensionale.

Gama Samsung Neo QLED 2023 oferă mai mult decât doar o imagine clară. Ea integrează acum un panou de înaltă rezoluție și propriul algoritm Samsung care alimentează noul Auto HDR Remastering; acesta utilizează tehnologia AI Deep Learning pentru a analiza și a aplica, în timp real, efecte HDR (High Dynamic Range) asupra conținutului Standard Dynamic Range (SDR) pentru fiecare scenă vizionată, transformând astfel conținut SDR într-unul mai luminos și mai viu pentru o experiență captivantă.

De asemenea, utilizatorii SmartThings nu mai trebuie să achiziționeze un dongle SmartThings separat, pentru a conecta și controla dispozitivele Zigbee și Thread. În 2023, modulul SmartThings Zigbee & Matter Thread One-Chip va fi integrat direct în produsele Samsung. Iar pentru cea mai bună experiență interconectată și pentru un control mai ușor, SmartThings sincronizează automat nu doar dispozitivele Samsung, ci și aparatele terțe și IoT.

Televizoare Micro LED și Samsung OLED

Gama MICRO LED 2023 integrează noi modele, care variază între 50 și 140 de inch, o gamă largă de opțiuni și o experiență de vizionare mai bună. Datorită structurii sale modulare, MICRO LED-ul nu este limitat de formă și dimensiune, ceea ce îl face complet personalizabil pentru a se potrivi configurației dorite de un consumator. În plus, indiferent de configurație, experiența de vizionare devine captivantă datorită design-ului fără rame.

Și pentru a oferi consumatorilor și mai multe opțiuni de vizionare, gama OLED 2023 de la Samsung este acum disponibilă în dimensiunile de 55, 65 inch și integrează și noile modele ultra-mari de 77 de inch. Cea mai recentă gamă OLED de la Samsung integrează tehnologia Quantum Dot, care a fost dezvoltată pentru Neo QLED-urile Samsung, precum și procesoarele Neural Quantum – păstrând punctele forte ale tehnologiei OLED și îmbunătățind în același timp limitările legate de luminozitate și reprezentarea culorilor.

Gama extinsă vine cu un refresh rate de 144Hz și toate caracteristicile inteligente, marca Samsung. Și, pentru prima dată pe un televizor OLED, Samsung OLED vine cu certificarea AMD FreeSync Premium Pro, pentru cea mai bună experiență de joc pe OLED.

Modele pentru jocuri

Gama de televizoare Samsung Neo QLED a fost gândită de la început pentru a oferi pasionaților de gaming experiențe tot mai bune. Are tehnologii precum Motion Xcelerator Turbo Pro, cu rată de refresh de 144Hz pentru jocuri fluide sau FreeSync Premium Pro pentru reducerea efectelor de tip tearing și stuttering. Plus caracteristici precum Super UltrawideGameVIew 32:9 pentru ca utilizatorii să vadă mai multe detalii dintr-un joc, Object Tracking Sound+ pentru ca sunetele din joc să fie cât mai realiste sau 4 porturi HDMI 2.1 pentru a conecta mai multe dispozitive.

În 2023, actualizările aduse pentru GameBar 3.0 cu MiniMap Sharing și Virtual Aim Point transformă experiența pentru fiecare tip de gamer. MiniMap Sharing permite jucătorilor să vadă minimap-ul jocului pe orice ecran, în timp ce Virtual Aim Point, concepute pentru first-person shooters (FPS), permite jucătorilor să vizualizeze mult mai bine ținta în orice joc, pentru a executa lovitura perfectă.

The Premiere 8K: În 2023, Samsung introduce o nouă variantă a proiectorului său laser, The Premiere 8K. Gama de proiectoare ultra-short throw vine acum cu un model 8K, oferind utilizatorilor același ecran ultra-mare la o rezoluție și mai ridicată. Suportă o dimensiune maximă a ecranului de 150 de inch, cu o rezoluție pe măsură.
Freestyle cu Smart EDGE Blending: Freestyle este un proiector flexibil și inovator, care permite consumatorilor să vizioneze orice doresc, oriunde doresc. În 2023, utilizatorii pot profita de noua funcție Smart EDGE Blending, care permite utilizarea simultană a două dispozitive, făcând posibilă vizionarea conținutului în configurația 21:9, fără alte ajustări manuale.