Vă dau mai jos cinci motive pentru a merge la conferința TechFest, susținută de Vodafone, plus un concurs care vă oferă cinci invitații la eveniment.

Despre TechFest

Conferința de tehnologie TechFest București are loc anul acesta în intervalul 20-24 septembrie, în mai multe locații. Invitațiile de la concurs sunt valabile la oricare dintre evenimente. Evenimentul reunește XPO Tech, Gaming, Science Summit, precum și discuții pentru specialiștii din comunitatea IT și marketing digital. Acestea sunt completate de Mega Hack, Junior Coding Club, dar și de concerte speciale.

Promenada Mall va găzdui XPO Tech, o zonă de experimentare a inovațiilor tehnologice hardware sau software, a soluțiilor de tip smart home sau IoT, eco-mobilitate urbană precum și gadget-uri tech. Nu vor lipsi interacțiuni speciale care mixează tehnologia cu mișcările corpului, interacțiuni digitale precum și în realitate virtuală. Va fi și un mini-muzeu cu peste 30 de sisteme și componente pentru computere autohtone precum DAF, CIP, TIMs, PRAE, HC, Junior, dar și unele produse de firme internaționale care au schimbat cursul istoriei calculatoarelor precum Apple Macintosh 128, Osbourne 1, Kaypro etc. Cel mai vechi exponat este produs în urmă cu aproximativ 30 de ani.

De asemenea, în zilele de sâmbătă și duminică (în intervalul orar 12-20), în parteneriat cu Nexus Club, vor fi organizate concursuri pentru gameri profesioniști și amatori. Aceștia își vor putea încerca forțele în cele mai cunoscute jocuri ale momentului (Counter-Strike, FORTNITE, FIFA, League of Legends), dar și cu unele care au trecut testul timpului (Age of Empires 3, Red Alert 2, Heroes of Might & Magic) și vor putea vedea cele mai noi echipamente de profil disponibile pe piața locală și internațională.

Sâmbătă vor avea loc și ateliere de programare și robotică pentru copii susținute de Academia inventeaza.ro, Small Academy și AcademyPLUS. În plus, vor fi organizate petreceri ale colectivului Vinyl, Rum, Tapas & Wine (joi și vineri seara), iar vineri seara Mr. Jurjak va avea un concert special.

În ultima zi a evenimentului, pe 24 septembrie, este programată conferința dedicată growth hacking-ului care îi va include ca vorbitori pe Ovi Negrean, CEO SocialBee, Alex Păduraru, CEO Creative-Tim, Theodoros Moulos, CEO GrowthRocks și Adrian Vlasiu, Country Manager, GrowthRocks, agenție internațională cu prezență în 16 țări.

Luni, va avea loc în cadrul TechFest și evenimentul-satelit Science Summit, la Teatrul Național București. La acesta vor susține prezentări 10 dintre cei mai cunoscuți oameni de știință și cercetători din România.

Concurs

Lăsați aici, pe blog, un comentariu în care spuneți care dintre activitățile de la TechFest 2018 vă atrag cel mai tare și ce anume sperați să vedeți acolo.
Concursul se încheie pe 19 septembrie, ora 20-00.

UPDATE: aveți pe mail invitațiile.