OnePlus Nord 2 5G va fi prezentat oficial joi, 22 iulie, de la 17:00.
Este succesorul primului Nord lansat în iulie 2020 și cel mai important pas înainte al OnePlus în categoria segmentului mid-range.

OnePlus Nord 2 5G
OnePlus a organizat prima lansare de produse prin AR din lume pentru OnePlus Nord, în iulie 2020. De asemenea, compania a lansat OnePlus Nord CE 5G luna trecută, printr-un eveniment neconvențional în formatul unui film. OnePlus continuă să regândească experiența de lansare convențională și depășește din nou limitele odată cu lansarea OnePlus Nord 2, cu un preview al experienței de lansare disponibil printr-un trailer disponibil aici.

Pentru a urmări lansarea OnePlus Nord 2, puteți intra pe canalul de YouTube al OnePlus Nord pe 22 iulie, la ora 17:00 și să-l urmăriți aici.

Nord 2 Flagship killer

OnePlus Nord 2 5G este un upgrade consistent la primul Nord. Aduce performanța smartphone-urilor fără compromisuri alimentată de AI, un sistem de camere mai inteligent și elementele care îl fac comparabil cu flagship-urile. Este echipat cu mai multe funcții flagship precum o cameră principală de 50MP, senzor Sony IMX 766 și OIS )stabilizare optică) din seria OnePlus 9, precum și un chipset flagship de la MediaTek – Dimensity 1200-AI, exclusiv pentru OnePlus, dotat cu o serie de funcții bazate pe AI pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului în fotografii, display, jocuri și multe altele.

Senzorul Sony IMX 766 de 50 MP este cu 56% mai mare decât cel din generația anterioară de Nord și permite captarea unei cantități suplimentare de lumină pentru fotografii și videoclipuri bine iluminate. De asemenea, Nord 2 oferăun mod Nightscape îmbunătățit numit Nightscape Ultra, care ajută la realizarea unor fotografii mai bune și mai luminoase în locuri întunecate, cu doar 1 lux de lumină – echivalent cu cantitatea de lumină emisă de o singură lumânare.

Chipset-ul flagship de la MediaTek – Dimensity 1200-AI aduce o serie de îmbunătățiri bazate pe Ai la nivelul camerei. Tehnologia de imagistică AI permite o experiență mai inteligentă, cum ar fi funcțiile de îmbunătățire a fotografiilor și a videoclipurilor și, de asemenea, îmbunătățește conținutul vizionat la calitate HDR. Funcția AI Photo Enhancement poate recunoaște până la 22 de scenarii de fotografie diferite și reglează automat tonurile de culoare și contrastul, chiar și noaptea și în alte medii cu lumină slabă. Funcția AI Video Enhancement activează efecte HDR în timp real, în timpul înregistrării video. Acest lucru ajută la îmbunătățirea calității imaginii și la îmbunătățirea gamei de culori și a preciziei culorii videoclipurilor.

Nord 2 funcționează cu cel mai nou sistem de operare OnePlus, OxygenOS 11.3, care o experiență fără fluidă și rapidă.