OnePlus Nord 2 5G va oferi performanțe excelente cu ajutorul îmbunătățirilor AI ale chipsetului flagship MediaTek Dimensity 1200. Comunicatul de presă este oficial.

OnePlus Nord 2 5G

Confirmare oficială pentru OnePlus Nord 2 5G

Astăzi, brandul de tehnologie OnePlus a anunțat că următorul său telefon OnePlus Nord 2 5G va integra un chipset flagship de la MediaTek – Dimensity 1200. OnePlus a lucrat îndeaproape cu MediaTek pentru a îmbunătăți caracteristicile bazate pe inteligență artificială (AI). Arhitectura Open Resource de pe Dimensity aduce o serie de noi caracteristici bazate pe AI. Vor fi disponibile pe OnePlus Nord 2 5G pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Pentru a evidenția noile capacități AI ale chipsetului, OnePlus și MediaTek au ales numele Dimensity 1200-AI pentru a-l distinge de versiunea Dimensity 1200 standard.

Noul dispozitiv OnePlus Nord 2 5G va integra următoarele funcționalități avansate alimentate de AI: fotografiere asistată de AI pentru imagini mai bune, îmbunătățiri ale afișajului pentru o experiență de top, timpi de răspuns mai buni pentru sesiuni de gaming mai rapide și mai fluide și multe altele.

Focus pe AI

Tehnologia foto cu AI permite o experiență de fotografie mai inteligentă, cu rezultate îmbunătățite. Pentru camere, AI Photo Enhancement este capabil să recunoască până la 22 de scenarii de fotografie diferite. Tehnologia reglează automat tonurile de culoare și contrastul. Asta pentru a asigura optimizarea fotografiilor la calitate maximă, chiar și pe timp de noapte. Sau în alte medii cu lumină slabă.

Pentru videoclipuri, funcția AI Video Enhancement permite efecte HDR live în timp real pe durata înregistrării. Chipset-ul personalizat AI folosește tehnologia DOL-HDR pentru a îmbunătăți calitatea imaginii, a ajuta înregistrarea și a îmbunătăți gama de culori și precizia culorilor videoclipurilor. Acest lucru ajută la obținerea unor detalii mai bune ale umbrelor, păstrarea highlight-urilor și la o gamă dinamică mai mare.

Display alimentat de AI

Experiențele vizuale sunt mai dinamice și mai intuitive cu integrarea profundă a tehnologiilor AI.

Îmbunătățirile esențiale includ tehnologia AI Color Boost, care utilizează capabilitățile de înțelegere a contextului ale AI pentru a transforma automat gama dinamică standard (SDR) în HDR. AI Resolution Boost îmbunătățește automat rezoluția video la rezoluție HD pe aplicațiile populare de socializare. În plus, Smart Ambient Display utilizează AI pentru a controla dinamic luminozitatea ecranului în funcție de condițiile de iluminare din jurul utilizatorilor și a conținutului afișat pe ecran, asigurând o experiență de vizionare intuitivă și confortabilă în orice moment.

Pe lângă camera îmbunătățiță și tehnologiile afișajului, flagship-ul MediaTek Dimensity 1200-AI oferă și o experiență de gaming superioară. Utilizatorii vor putea juca la o rată ridicată de refresh titluri precum Brawl Stars. Utilizatorii pot profita, de asemenea, de latența scăzută a dispozitivului, gestionarea îmbunătățită a căldurii telefonului și consumul eficient de energie pentru sesiuni de gaming mai lungi.