Un scurt video prezintă virusul WannaCry și cum să scăpați de el. Este vorba de atacul informatic care fost lansat la nivel global vineri și a făcut zeci de mii de victime. Probabil astăzi statisticile vor crește pentru că au revenit la birou unii care au avut calculatoarele închise în week-end. Via Andrada


 

Personal nu am testat această variantă de WannaCry removal, nu vă pot garanta că merge. Văd că demonstrația este cu Windows 7, deci e posibil să nu meargă pe XP sau Win10.

Din câte am înțeles nu trebuie să urmați cerințele hackerilor și să trimiteți bani, pentru că nici așa nu veți recupera mare lucru, doar veți crea un sistem care va permite piraților internetului să câștige mai mulți bani pe viitor.

Atacul cu acest ransomware botezat WannaCry nu s-a oprit, au fost lansate versiuni noi.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!