Am căutat soluții alternative cum să vedeți online meciul Italia – Spania la Euro 2016. Am scris inițial un articol cu site-uri și aplicații unde vedeți meciurile -sfaturile rămân valabile. Pe Telekom TV și Dolce Sport se pot vedea toate meciurile de la Euro 2016, iar pe Voyo o parte din ele, cele transmise de Pro TV.

cum-vezi-online-italia---spania-euro-2016-compressor
Meciul Italia – Spania de astăzi de a Euro 2016 poate fi văzut online pe Dolce Sport. Este cea mai simplă soluție pentru cei care nu au abonament la Telekom, care oferă meciurile clienților prin site-ul și aplicația Telekom Tv. De altfel, Dolce Sport se poate accesa și online pe laptop sau desktop pe live.dolcesport.ro.

Am găsit pe net de când a început Euro 2016 o grămadă de site-uri care promit live streaming sau live text de la Italia – Spania sau alte meciuri de la Campioantul european. Eu am testat vreo 10 astfel de site-uri și mi se par dubioase. Unele necesită plata cu cardul – vă puteți trezi că ați plătit degeaba. Altele cer să instaleze chestii pe computer, iar la cât de vulnerabile sunt aplicațiile de astăzi, dacă aveți PC sunt șanse mari să vă infectați cu vreun virus. Nu zic că Mac-urile sunt impenetrabile, dar cred că au mai puține șanse să ia un virus serios, gen ransomware, care poate bloca toate fișierele pe care le ai. Nu vă riscați dacă nu cunoașteți clar site-urile.

Informații oficiale despre meciul Italia – Spania la Euro 2016 găsiți și pe site-ul UEFA. Tot acolo o să fie actualizate rezultatele în timp real, chiar dacă nu vedeți meciul online, o să știți măcar scorurile. Ar mai fi live text pe GSP sau alte site-uri de sport.

Din câte am înțeles, dacă nu merge netul foarte bine, atât Voyo, cât și Telekom TV au avut probleme de streaming. Vă recomand să vedeți online meciul Italia-Spania la Euro 2016 doar dacă aveți un serviiu de fibră optică peste 100Mbps. Sau dacă în zona voastră merge foarte bine 4G de la Orange, Vodafone, Digi Mobil sau Telekom . Dacă merge mai prost sau e 3G, s-ar putea să nu vedeți bine meciul online.