Canalul de YouTube PhoneBuff a pus față în față un iPhone 14 Pro Max cu Galaxy S23 Ultra recent lansat. Testul a avut patru runde de teste de cădere. Deși testele au avut rezultate diverse, până la urmă a existat un câștigător vizibil.Rezultate la drop test

În prima rundă, ambele telefoane au fost aruncate pe spate. Geamul din spate al iPhone-ului s-a spart complet și a apărut o adâncitură pe obiectivul camerei din spate. Spatele lui Galaxy S23 Ultra s-a crăpat ușor lângă două dintre colțurile sale.

În a doua rundă, ambele telefoane au fost aruncate pe o podea de beton. De data aceasta, iPhone-ul a rezistat puțin mai bine, cadrul curbat din oțel inoxidabil prezentând doar câteva zgârieturi minore. În comparație, colțul ascuțit din aluminiu al lui Galaxy S23 Ultra a suferit mai multe daune. În a treia rundă, ambele telefoane au fost scăpate pe o podea de beton cu fețele. Ecranele ambelor telefoane au fost spulberate în mod similar, dar Face ID-ul iPhone și cititorul de amprente cu ultrasunete al lui Galaxy S23 Ultra încă au funcționat perfect.

În cea de-a patra rundă de test de cădere (bonus), ambele telefoane au fost aruncate cu fața în jos pe o suprafață metalică. În timp ce ambele telefoane arătau similar cu runda anterioară când se uita la ecran, spatele iPhone 14 Pro Max a suferit daune semnificative. Părți din geamul său de protecție lipseau. Mai mult, camera sa a început să arate niște crăpături ușoare pe camerele din față și din spate. Când a fost evaluat în toate cele patru runde, Galaxy S23 Ultra a obținut 38 de puncte, cu două mai mult decât iPhone, câștigând acest test de cădere cu o marjă mică.

Samsung Galaxy S23 Ultra este cel mai puternic smartphone Samsung de până acum, având un cadru din aluminiu Armor și Gorilla Glass Victus 2 în față și în spate. Așa că nu este de mirare că s-a descurcat bine față de iPhone 14 Pro Max. Chiar dacă acesta este acoperit cu Ceramic Shield Glass și are un cadru din oțel inoxidabil.