eMAG a anunțat azi că se caută 25 de tineri pentru departamentele de Software Development, Web&Mobile Platform, Targeting Search&Listing Platform, Commercial Platform, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development si Legal în cadrul programului Talent Internship 2017. Noutatea acestei ediții vine din deschiderea rolurilor din Marketing, o zonă foarte importantă în experiența de cumpărare a clienților eMAG, precum și a celor din International Development și Legal.

Studenții în an terminal și absolvenții cu competențe tehnice, economice și umaniste din București, Craiova și Iași se pot înscrie în program în perioada 8 – 28 mai. Implementat în lunile iulie și august, programul de internship va fi plătit pentru toate posturile, iar la final cei mai performanți dintre participanți pot fi angajați în cadrul eMAG.

În București, eMAG Talent Internship pune la dispoziție 21 de posturi de intern în nouă arii de business. Tinerii care se înscriu în programul de internship din Craiova și Iași vor lucra în cadrul centrelor de dezvoltare software locale. Din 8 mai, tinerii care doresc să se înscrie în programul de internship pentru una din cele 25 de poziții o pot face online accesând pagina specială până la data de 28 mai 2017. După perioada de înscriere, aplicanții vor intra într-un proces de selecție pe parcursul lunii iunie, iar din luna iulie, tinerii selectați vor începe programul de internship.

ads