O eroare Facebook sau poate un nou test face ca reclamele să fie afișate fără vizual zilele astea. Am observat problmea și eu și am găsit și o discuție pe Facebook pe tema asta.
Update: pare la prima vedere să fie un test.
Update 2: pe 29 au apărut la loc. Nu avem nicio informație oficială în continuare.

reclame facebook fara poze

Decoamdată pe internațional nu este nicio discuție pe tema asta. Sunt curios dacă se întâmplă și în alte țări.

Dacă ar fi un test Facebook, este posibil să caute să observe reacțiile fără poze versus reacțiile din zilele normale când apar și poze. Dacă nu este însă test, este foarte bizar, pentru că la statusurile private și la cele de pagini se văd bine pozele. Nici reclamele cu video nu sunt vizibile, ci doar textul din reclame.

ads

Update: cele mai recente informații arată că este foarte posibil să fie un test. Unii utilizatori din România au primit și acest sondaj în care sunt întrebați dacă au observat reclame în ultima perioadă. După părerea mea se testează impactul reclamelor fără imagini, versus ceea ce se întâmplă în mod normal, când imaginea îți atrage privirea acolo. Reclamele sunt enervante pentru toată lumea, dar dacă este o fotografie interesantă sau un grafic bine realizat, atunci oamenii se uită și dau click mai degrabă. Uite sondajul realizat de Facebook mai jos:

sondaj facebook reclame

Revin cu informații după ce aflăm mai multe. Uite și mai multe capturi cu reclamele fără imagini: