Eset a lansat versiunea beta pentru Internet Security, produsul de top pentru utilizatorii casnici. De asemenea Nod32 Antvirus 10 în versiune de test, cu funcții de protecție noi.

video-static-eav-540x300

Eset Internet Security aduce o funcționalitate nouă, denumită Home Network Protection, care permite utilizatorilor să testeze vulnerabilitățile router-ului și să vadă dispozitivele conectate la același punct de acces de-a lungul timpului. Această particularitate va ajuta utilizatorii să observe cât de sigură este rețeaua lor de acasă. Aduce de asemenea, Webcam Protection, o caracteristică cu care pot fi controlate procesele și aplicațiile care accesează camerele web ale calculatoarelor conectate, prin afișarea unor notificări atunci când aplicațiile nedorite încearcă să acceseze camera video.

Eset Nod32 Antivirus 10 Beta are un nou tip de detecție a amenințărilor, Script-Based Attack Protection, special pentru Windows și scripturi Powerhell. De asemenea, o nouă versiune actualizată de Control Parental.

Portofoliul de produse Eset destinat utilizatorilor de acasă include multe funcționalități validate de-a lungul timpului, cum ar fi Anti-Phishing, Firewall Personal Avansat, Protecție Plăți & Online Banking sau Eset LiveGrid. Oricine poate descărca noua versiune de pe site.