Apple ar putea avea un eveniment oficial pe 15 martie, la care se vor lansa noi versiuni iPad și posibil chiar noul iPhone 5SE, varianta ieftină. Informația nu este confirmată oficial, iar zvonurile sunt amestecate, unele par reale, altele, doar fantezie.

Apple Watch 2 sau Watch S - concept de design
Apple Watch 2 sau Watch S – concept de design

Sursa foto.

Anul trecut, pe 9 martie 2015, compania americană a lansat oficial ceasul smart Apple Watch. Este logic deci să presupunem că noul Apple Watch 2 va veni în martie. Nu cred că vor lua modelul iPhone să lanseze doar o generație intermediară. Este posibil, dar nu cred. Anul trecut a fost lansat un nou MacBook Air și de asemenea un Apple TV. Nici vorbă de iPad și iPhone atunci. Eu presupun că nici anul acesta nu vor fi lansate, dar zvonurile sunt numeroase.

V-am scris despre iPhone de 4 inch, nu mai reiau acum ideea. Ar fi mai ieftin, mai compact, dar cu tehnologii avansate. Zvonurile vorbesc despre iPad Air 3, următoarea generație a tabletei subțiri. De fapt, iPad Air 2 s-a lansat în octombrie, iar eu nu cred că are rost să lanseze unul nou acum, dar desigur, zvonurile sunt ferme. iPad Air 3 va fi lansat în martie și va aduce multe schimbări. Plus multe accesorii, se pare că Apple se va concentra pe zona de accesorii pentru a crește vânzările.

Apple Watch 2 ar putea fi însă real. Chiar dacă se cheamă Watch S, cum sugerează unii, ceasul nou ar trebui să rezolve o serie de probleme raportate de utilizatori. Procesorul va fi mai rapid, autonomia generală va crește, alte componente vor fi înnoite. Cu alte cuvinte este un model demn de fi numit S, dacă ar merge pe filosofia de la iPhone. Ecraul ar urma să fie similar și formatul identic cu cel de anul trecut – respectiv 3 modele diferite, de asemenea, accesorii diferite. Mai avem un pic pînă în martie, dacă aflu ceva nou, vă scriu.