După succesul avut cu X-Board, cei de la Evolio lansează trei modele noi de hoverboard, cu prețuri de la 999 de lei (!).

x-board-L_side-compressor

Modelele sunt Evolio X-board S, X- board M și X- board L cu roți având diametrul de 6,5”, 8” respectiv 10”. Dacă modelele S și M sunt destinate în special activităților de divertisment, modelul L este un veritabil transportor personal cu roți pneumatice putând fi utilizat pentru orice deplasare urbană.

În primul trimestru din 2016, în România s-au vândut aproximativ 4.000 de scutere electrice, dar până la finalul anului se vor înregistra vânzări de peste 12.000 de unități, iar în 2017 piața va ajunge la un volum de 35.000 de unități, spune Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio.

X-board S. Este modelul de bază al gamei, ideal pentru distracție. Are un design aerodinamic, dimensiuni reduse, roți de 6.5 inch și o greutate de doar 10 kg. Poate atinge o viteză de până la 10 km pe oră și are o autonomie de 17-20 km. Hoverboard-ul dispune de roți performante și semnalizare cu LED-uri, astfel încât poate fi folosit atât în interior cât și în exterior, ziua sau noaptea. Este disponibil în 3 versiuni de culoare, albastru, alb și roșu.

X-board M . X-board M, cu roți de 8 inch, poate fi folosit în conexiune cu un smartphone sau alt dispozitiv multimedia pentru a asculta oricând muzica preferată, datorită funcție Bluetooth. Are o greutate de 11 kg și este echipat cu LED-uri și roți performante, astfel încât depășește fără efort mici denivelări sau pante și poate fi folosit atât în interior cât și în exterior. Hoverboard-ul se deplasează cu până la 11 km pe oră și are o autonomie de 17-20 km. Preț: 1.299 lei.

X-board L. Este ideal pentru deplasarea în siguranță, chiar și în condiții dificile. Hoverboard-ul depășește fără probleme denivelările întâlnite în drum, datorită roților cu cameră de aer. X-board L este echipat cu roți de 10 inch, cântărește 12 kg și permite deplasarea cu o viteză de până la 12 km pe oră, cu o autonomie de 17-20 km. Prețul este de 1699 lei.