Evolio a lansat azi tableta Android M8, cu procesor quad-core la 1,3 GHz, memorie RAM de 1GB și ecran de 8 inch, IPS HD. Tableta are modem 3G+, se pot efectua apeluri telefonice GSM și se pot transmite mesaje text.

picture-3-compressor-min

Evolio M8 are Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și receptor GPS care permite conectarea la sateliți și pozitionare geografică. Tableta are un display IPS HD de 8 inch cu rezoluția de 1280×800 pixeli, cu un unghi de vizualizare bun.
Tableta dispune de 2 camere foto, dintre care una principală cu blitz și una secundară pentru selfie-uri.
Cu design slim, carcasă din aluminiu și autonomie sporită, M8 este potrivită pentru utilizare extinsă, în vacanță sau acasă.
Tableta poate fi achiziționată în regim de precomandă la prețul de 449 lei pe site-ul evolioshop.com, începând din 23 iunie. Primele 20 de comenzi sunt însoțite de un sistem audio smart Xound One, cadou.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!