Solo, a Star Wars Story, este al doilea film spin-off din universul Star Wars, după Rogue One. Filmul urmărește viața din tinerețe a lui Han Solo și va fi lansat pe 25 mai 2018, deja sunt nerăbdător să-l văd.

solo a star wars movie-

Oricum abia aștept decembrie să văd noul episod Star Wars, așa că o să-l savurez pe ăla, apoi văd iar Episodul 7, apoi iar opt. Apoi mai 2018 pare din ce în ce mai aproape 🙂
Și sunt restant și la Star Trek, pur și simplu nu am avut timp de seriale zilele astea, oricât de SF ar fi.

Noul regizor al filmului este Ron Howard (Apollo 13 și altele), iar Han Solo va fi jucat aici de Alden Ehrenreich, care ar trebui să fie Ford în tinerețe. Nu prea seamănă, dar tot va fi ok povestea, dacă îți place universul Star Wars. Lando Clarissian va fi jucat de Donald Glover, care să zicem că aduce pe undeva cu actorul. Singurul personaj neschimbat sau ușor de recunoscut la prima vedere va fi Chewbacca.

ads

În tinerețea lui Han Solo, acesta a câștigat nava Milennium Falcon de la Lando și de asemenea a terminat cursa Kessel Run în 12 parceci. Practic, a stabilit un record care nu a mai fost doborât ulterior și de altfel, cum știm, Milennium Falcon cam scapă din orice situație, oricât de imposibilă ar părea 🙂

Emilia Clarke din Game of Thrones va juca una dintre tinerele rebele cu care intră în conexiune Han Solo în acest film. Filmul începuse cu doi regizori, Phil Lord și Christopher Miller (The Lego Movie), dar se pare că au fost neînțelegeri pe parcurs și s-a renunțat la colaborarea cu ei. Noul regizor a trebuit să refacă mai multe scene care fuseseră realizate anterior. Acum a anunțat pe Twitter că munca la Solo – a Star Wars Story a luat sfârșit și că va intra în faza de procesare pentru a fi pregătit digital pentru lansarea de anul viitor.

Sursa: Ars
Via