Netflix a confirmat oficial că a început să ofere filme online gratis la nivel global în încercarea de a atrage și mai mulți abonați noi. Serviciul Netflix Watch Free este destinat celor care nu sunt siguri că vor abonamentul și vor să testeze cum ar fi.

filme online gratis

Filme online gratis

Serviciul de filme online gratis de la Netflix include titluri celebre și producții speciale, filme și seriale online binecunoscute precum Stranger Things, Murder Mystery, Elite, Boss Baby: Back in Business, Bird Box, When They See Us, Love Is Blind, The Two Popes, Our Planet sau Grace and Frankie.

Deocamdată nu avem noutăți privind lansarea Disney Plus România, care urma să aibă loc în septembrie. N-am mai actualizat nici articolul despre filme online gratis, dar sunt convins că Prime Video și Disney Plus sunt indispensabile, precum au fost până acum HBO Go și Netflix. Adevărul este că e greu să te plictisești de ele, dar deseori găsești filme plicticoase care nu se ridică la înălțimea așteptărilor.

Cu Netflix Watch Free poți vedea gratuit primul episod din primul sezon al serialelor, iar apoi dacă vrei să continui trebuie să plătești. Se oferă și acces la subtitrări, ai toată experiența necesară unei bune vizionări.

Serviciul de filme online gratis este disponibil doar pentru computere și desktop-uri Windows și Mac, precum și pentru dispozitive Android. Pentru iOS sau Smart TV sau Fire Stick nu este disponibil. De asemenea, nu merge serviciul pe browsere în modul Incognito. Filmele și serialele se pot vedea fără să te înregistrezi deloc și fără să lași neapărat datele personale sau de contact. Pentru fiecare film accesat utilizatorii vor trebui să vadă și o reclamă de 30 de secunde peste care nu se poate sări.

Probabil evită Incognito pentru a putea pe viitor să targeteze utilizatorii serviciului Free cu diverse reclame. Netflix a făcut mai multe oferte de acest gen în ultimii ani, iar cei care au postat despre ofertă cred că aceasta este valabilă de mai mult timp, dar nu a fost comunicată oficial pînă acum.

“Ne gândim la multe promoții de acest gen pentru a atrage noi abonați”, au declarat oficialii companiei.

Via: Gadgets360