Flanco renunță la curieri în București: livrează produsele comandate online cu proprii angajați. Și are desigur o flotă de mașini proprii. Începând din luna aprilie, Flanco a internalizat serviciul de livrare în municipiul București și în județul Ilfov.

Flanco renunță la curieri

Livrare de la Flanco

Astfel, în fiecare zi, opt mașini din flota Flanco, fiecare cu câte doi livratori, asigură livrările pentru produsele comandate online. Livrarea internalizată are numeroase avantaje pentru clienții care comandă produse online. Retailerul are un control mai bun al echipei de livrare dedicate, care poate răspunde personalizat solicitărilor și asigură un timp mai redus de livrare. De asemenea, fiind membri ai echipei Flanco, livratorii asigură o conduită adecvată, în avantajul clientului. Toate acestea cresc gradul de satisfacție a clienților și probabilitatea ca aceștia să recomande serviciile Flanco.

În plus față de produsele electro-IT prezente în mod traditional în magazinele rețelei, din acest an, clienții pot achiziționa online, de pe flanco.ro, noi categorii de produse, atât din zona bunurilor de larg consum, cât și din cea a bunurilor de folosință îndelungată: anvelope, cosmetică și make-up, fitness și ciclism, bricolaj și obiecte sanitare, rechizite și birotică, articole de transport pentru copii și cărucioare, detergenți și produse de curățenie pentru interior și exterior, casă și decorațiuni.

Pe lângă livrarea prin curier, clienții mai au la dispoziție alte două opțiuni de a intra în posesia produselor comandate online: prin livrare în unul din cele peste 4.600 de lockere din toată țara sau cu ridicare gratuită din cea mai apropiată locație Flanco, dintr-o rețea de 160 de magazine.

Retailerul are în plan extinderea serviciului de livrare internalizată, pe parcusul anului, și în alte orașe mari din țară.

În plus față de produsele electro-IT prezente în mod traditional în magazinele rețelei, din acest an, clienții pot achiziționa online noi categorii de produse, atât din zona bunurilor de larg consum, cât și din cea a bunurilor de folosință îndelungată: anvelope, cosmetică și make-up, fitness și ciclism, bricolaj și obiecte sanitare, rechizite și birotică, articole de transport pentru copii și cărucioare, detergenți și produse de curățenie pentru interior și exterior, casă și decorațiuni.