Samsung Galaxy Ring, proiectul de inel smart al sud-coreenilor, va deveni realitate abia la următorul eveniment Unpacked 2024. Cel puțin așa spun zvonurile la ora actuală.

Samsung Galaxy Ring

Lansarea Samsung Galaxy Ring

Samsung a dezvăluit pentru prima dată Galaxy Ring în timpul anunțului seriei Galaxy S24 luna trecută. Pe atunci, compania tocmai spunea că dispozitivul purtabil “va veni în curând”, dar nu a dezvăluit un interval de timp pentru lansare. În urmă cu câteva săptămâni, un executiv Samsung a declarat că va fi lansat în a doua jumătate a acestui an. Acum, a fost dezvăluită o fereastră de lansare mai credibilă pentru Galaxy Ring.

Potrivit unui nou articol ETNews, Samsung intenționează să lanseze Galaxy Ring la evenimentul Galaxy Unpacked 2024 Part 2. Adică mai târziu în acest an, posibil în iulie. Se pare că inelul smart va include măsurarea ritmului cardiac, măsurarea nivelului de oxigen din sânge, ECG și urmărirea somnului. Aparent, dispozitivul poate efectua plăți mobile prin NFC și chiar poate controla un smartphone asociat. Aparent, Galaxy Ring se află în prezent în stadiul de prototip, iar producția sa în masă va începe în al doilea trimestru al acestui an.

Președintele Samsung Electronics TM Roh a declarat luna trecută: „Am decis să lansăm inelul pentru că credem că este esențial să completăm sănătatea digitală într-un factor de formă care poate fi purtat convenabil pentru o lungă perioadă de timp”. În timp ce toate funcțiile de urmărire a fitnessului și a sănătății despre care se zvonește pentru Galaxy Ring sunt prezente pe seria Galaxy Watch, este mai ușor de purtat, mai ales în timpul somnului.

În prezent, producătorul de inele smart Oura este lider de piață în segmentul de inele inteligente. Samsung caută să câștige un punct de sprijin pe piață cu Galaxy Ring. Zvonurile neconfirmate susțin că și Apple ar lucra acum la un inel inteligent. Însă acesta ar putea fi lansat după câțiva ani de acum înainte.

Urmărim discuțiile și vedem ce noutăți mai putem afla pe tema asta.