Honor a avut un eveniment la IFA Berlin, lansând acolo pliabilul Magic V2 (continuatorul lui Magic Vs). Compania a prezentat și conceptul de lux Honor V Purse.

Magic V Purse

Lansarea oficială

Brandul global de tehnologie Honor a dezvăluit la IFA 2023 viziunea sa pentru viitorul industriei de smartphone-uri. George Zhao, CEO Honor, a subliniat angajamentul brandului de a transforma smartphone-urile pliabile în dispozitive mainstream. Brandul a lansat HONOR V Purse, un nou concept ce reimaginează un smartphone pliabil sub forma unei poșete moderne pentru pasionatele de fashion.

Honor și-a asumat aici multe riscuri, lansând un produs în premieră, care marchează începutul unei ere în care dispozitivele electronice fac parte din garderobă. V Purse transformă cu ușurință smartphone-ul pliabil într-o piesă de fashion, datorită seriei customizabile always-on display (AOD) care imită designul unei genți de mână, incluzând elemente de design precum lanțuri, pene și ciucuri care reacționează și se mișcă odată cu smartphone-ul. De asemenea, smartphone-ul este compatibil cu o gamă largă de curele și lanțuri care se prind de balama pentru a permite purtarea cu ușurință a dispozitivului pe umăr, precum o geantă obișnuită sau o poșetă de mână, transformându-l în noua geantă “IT” a viitorului.

Honor a încheiat parteneriate cu creatori de top din cadrul platformei Talents Global Design Awards, inclusiv cu directorul de creație al BURBERRY menswear Bram Van Diepen, artistul contemporan Yunuene Esparza, profesorul de la China Academy of Art Yuan Youmin și artistul crossover Xiao Hui Wang, cu scopul de a proiecta o serie de AODs personalizate pentru dispozitiv, oferind posibilități de personalizare nelimitate. În următoarea fază a programului, prin deschiderea interfeței API care permite designerilor să apeleze la senzori precum giroscopul, senzorul tactil sau senzorul de lumină ambientală, HONOR va invita tinerele talente din întreaga lume să creeze propriile lor design-uri, reflectând cele mai noi tendințe și inspirații în materie de modă.

Honor Magic V2

Honor Magic V2

Honor Magic V2 este cel mai ușor și subțire smartphone care se pliază spre interior, cântărind doar 231g și măsurând doar 9,9mm grosime atunci când este pliat. Dispune de o nouă generație de baterie dublă Silicon-Carbon cu o grosime medie de doar 2,72mm, care atinge o capacitate ridicată de până la 5.000mAh.

Pe lângă faptul că este subțire și ușor, Magic V2 dispune de o balama din titan super-ușoară, prima de acest fel, și de un oțel nou brevetat de HONOR care oferă un plus de rezistență și durabilitate mecanismului pentru balama. HONOR Magic V2 primește, de asemenea, certificarea de durabilitate de la SGS datorită faptului că balamaua rezistă la peste 400,000 de plieri, asigurând o durată de viață de până la zece ani, cu 100 de plieri pe zi.

HONOR Magic V2 este echipat cu un set de camere triple care include o cameră principală de 50MP (f/1.9), o cameră ultra-wide de 50MP (f/2.0) și o cameră telefoto de 20MP (f/2.4). În partea frontală, V2 dispune de două camere de 16MP (f/2.2).

Integrând inovații centrate pe nevoile utilizatorilor, HONOR Magic V2 dispune, de asemenea, de tehnologia de top PWM Dimming 3840Hz ce reduce oboseala ochilor, asigurând o vizionare confortabilă chiar și în timpul utilizării prelungite a device-ului.

Noi experiențe interactive devin posibile cu ajutorul HONOR Magic V2. Acesta nu numai că susține fotografia, ci și alte experiențe precum meeting-uri și divertisment. HONOR Magic V2 vine cu Parallel Space, ceea ce nu numai că permite stocarea separată a datelor de muncă și celor personale, dar face posibilă și operarea independentă a aplicațiilor în mod paralel, asemănător cu utilizarea a două telefoane.