ICEEfest 2017, cel mai mare festival de tehologie și online din România, este aproape sold-out, se mai dau bilete doar pe pile. Sunt 4.000 de oameni așteptați în perioada 15-16 iunie la Grand Cinema din Băneasa Shopping Center.

V-am dat deja 5 motive pentru a merge la ICEEfest, dar acum vreau să vă spun ce merită să vedeți în mod special.

Anul acesta vor avea 6 scene și peste 90 de ore de conținut valoros, unit de un singur numitor comun: cum schimbă tehnologia si Internetul (aproape) toate domeniile de business. Vor veni la București peste 100 de companii majore și aproape 150 de speakeri importanți. Pe lângă prezentările obișnuite, gen Facebook, Google, The New York Times, The LadBible, News Deeply, Lego, Tripadvisor, Yahoo, AOL, puteți merge la sesiuni specializate. Două mi-au atras în mod special atenția.

Tehnologia si Internetul revoluționează si sistemul bancar, asigurările, plățile sau finanțele personale. FinTech @ iCEE.fest va fi o conferință de o jumătate de zi privind conectarea tehnologiei cu serviciile financiare . Vor fi prezentări despre virtualizarea băncilor, bitcoin și monede virtuale, soluții de plăți online și impactul tehnologiei în zona relațiilor cu clienții.

De asemenea, am notat zona de eCommerce, unde vor fi prezenți specialiști de la Facebook, Google, Taboola, FashionDays, Verve Search, Sales Folk, Forward3D – agenția de performance marketing a anului, conform “The Drum” – și alte companii majore. Va fi dedicată o întreagă zi celor care visează doar campanii CPC, conversii sau reducerea ratei de abandon a cosului de cumpărături.

Iar ca bonus vă recomand eHealth. Vor fi prezentate soluţii și dispozitive pentru fitness şi wellness, dar și multe destinate domeniului clinic. Nu vor lipsi nici prezentări despre impactul comunităților online sau despre avansurile extraordinare în domeniul sănătății ale tipăririi 3D, realitate virtuală și augmentată sau blockchain. La iCEE.health 2017 HOSPICE Casa Speranței va prezenta un proiect unic destinat copiilor cu nevoi medicale speciale. Va fi prezenttă aplicația MedARP lansată recent în România de asociații de pacienți, care conectează producători și distribuitori farma cu farmacii și pacienți pentru a facilita accesul la medicamente vitale. Și multe alte noutăți.

Dacă printr-o minune mai prindeți bilete online astăzi, aplicați codul computerblog40 pentru un discount de -40% din prețul afișat. Mult succes.