Instagram a ajuns la 600 de milioane de utilizatori activi, dublu față de 2014 și în creșere față de anul anterior. Cu toate conturile multiple și fake, cred că platforma continuă să se dezvolte bine, spre deosebire de alte rețele sociale care par duse și îngropate.

Pe mine mă găsiți aici, merge bine, crește de la lună la lună.

Peste 100 de milioane de noi utilizatori au fost atrași în ultimele 6 luni, conform oficialilor Instagram. E drept, activitatea a crescut datorită introducerii video sau Instagram Stories, o copie de Snapchat, dar de asemenea pentru este o platformă activă și nu au sugrumat-o cu reclame peste tot. Încă. Totuși, cred că Instagram este tot mai promovată pe Facebook, iar acest lucru atrage noi utilizatori. Nu am un studiu, doar din observațiile personale.

După cum vă scriam dimineață, Instagram a lansat și opțiunea de a salva divese poze. Este utilă pe Facebook, poți salva diverse materiale pentru a le vedea mai târziu. Este cea mai bună soluție când dai peste conținut de calitate, care merită parcurs cu atenție. Este o decizie mult mai bună decât cea anunțată anterior, de a schimba Timeline după cum face Facebook acum.

Probabil este adevărat, Instagram se va implica mai tare în ecommerce, iar când vei vedea un produs favorit, poți să dai Save și apoi Buy. Sau poate chiar Buy direct de acolo.