LG a anunțat azi lansarea în România a noii game de televizoare OLED, cu rezoluții 4K și HDR. Modelul de top, LG Signature OLED TV G6 a câştigat premiul CES 2016 pentru cea mai bună inovaţie, dar mai sunt și seriile E6, C6 și B6.

LG_OLED_G6 _Dolby_Vision (1)-min

Tehnologiile de imagine de la LG, designul nou și ultra-subțire, sunt acompaniate de Dolby Vision şi UHD10, prin certificarea “Ultra HD Premium” de către UHD Alliance. Toate modelele au sistemul de operare webOS 3.0.

Modelul Signature are o grosime de doar 2,57 mm, cu partea din spate din sticlă transparentă. Circuitele TV sunt repoziţionate în stand. Și celelalte televizoare OLED LG au un design subțire. Întreaga gamă de televizoare LG OLED 2016 include formatul HDR 10, cu certificarea Ultra HD Premium de către UHD Alliance, iar fiecare model are integrată şi tehnologia Dolby Vision pentru o mai bună experienţă HDR.

Gama de televizoare LG OLED din 2016 include patru serii (B6, C6, E6 şi LG SIGNATURE G6) cu opt modele cu diagonale de 55, 65 și 77 de inch, care includ atât modele cu ecrane plate, cât şi curbate. Modelele din gamă sunt deja disponibile sau vor ajunge în perioada imediat următoare în toate marile rețele electro-IT din România, la prețuri între 10.999 și 34.999 lei.